étrend-kiegészítő

Alflorex

Nem minden baktériumtörzs azonos, valamennyi törzs specifikus még a bifidobaktériumok csoportján belül is.

Az Alflorex B. longum 35624® kultúrát tartalmaz.

Az Aliment Health Ltd. és a Universe College Cork-ot működtető APC Mikrobiom Institute tudósai által 15 évig tanulmányozott és karakterizált Bifidobacterium longum 35624 egy speciális, humán eredetű baktériumtörzs.

étrend-kiegészítő

Gyakran Ismételt Kérdések

Alflorex

Az Alflorex® egy étrend-kiegészítő.

Olvassa el figyelmesen a termék használati útmutatóját és a címke szövegét. További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.

Az Alflorex® a Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® kultúrát tartalmazza.

Az Alflorex® étkezés közben, vagy étkezésen kívül, a nap bármely szakában bevehető. A gyümölcslevek általában savasak, a sav pedig károsítja a 35624® [baktérium]kultúrát. Ezért javasoljuk a kapszulát folyadékkal, tejjel, vagy kevésbé savas italokkal (pl. szója-, mandula- vagy rizstej) bevenni. Ettől eltekintve azonban az Alflorex® olyan étkezés során is bevehető, amely gyümölcslevet is tartalmaz, mert ilyenkor az elfogyasztott étel megvédi az Alflorex® kultúrát.

A terméket szájon át kell szedni. Ajánlott adagja: napi egy kapszula.

Ha bizonytalan az Alflorex® IBS szedésére vonatkozó fenti útmutatást illetően, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez, és kövesse az ő tanácsaikat.

Az Alflorex® szedéséhez kapcsolódóan mai napig nem figyeltek meg semmilyen mellékhatást. Ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, lépjen kapcsolatba a csomagoláson megjelölt forgalmazóval.

A mai napig nincs tudomásunk semmilyen szer- vagy gyógyszer-kölcsönhatásról az Alflorex® és más étrend-kiegészítők vagy gyógyszerek vonatkozásában. Az Alflorex® azonban olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek hatását az antibiotikum-kezelés inaktiválhatja, ezért az antibiotikumtól eltérő időpontban javasolt bevenni.

Elővigyázatosságból az Alflorex® kapszula szedése terhesség vagy szoptatás alatt nem ajánlott.

További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez vagy kezelőorvosához.