orvostechnikai eszköz

Alflorex® IBS

Bizonyítottan enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, ideértve: puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés.

A B. longum 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS bizonyítottan enyhíti az irritábilis bélszindróma tüneteit.

Ez a [baktérium] kultúra egy, az emberi bélben természetes módon élő, szüléskor az anya által az újszülöttnek átadott baktériumcsalád része. Klinikai vizsgálatok megállapították, hogy élve a bélbe juttatva az egyedülálló 35624® kultúra a bélfalhoz tapadva nyugtató és erősítő réteget képez a bél falán.

A 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS a PrecisionBiotics által az [ír] APC Microbiome Ireland – a világ egyik vezető mikrobiom-kutató központja – klinikusaival közösen felfedezett és kifejlesztett termék.

Az Alflorex® IBS glutén-, laktóz-, tej/tejtermék-, tartósítószer- és szójamentes.

Az Alflorex® IBS-t vegetáriánusok, valamint alacsony FODMAP diétán lévők is szedhetik. 

1 sachet par jour pendant un mois
Szedjen napi 1 kapszula Alflorex® IBS-t, legalább 4 héten keresztül. A nap bármely szakában beveheti, étkezés közben, vagy azon kívül. A kapszulát egészben kell lenyelni, megfelelő mennyiségű folyadékkal (ez lehet például egy pohár víz vagy tej, de ne legyen savas ital, mint például a gyümölcslé). Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.
Mélanger dans une boisson
A doboz kinyitásához nyomja be a peremet, és szakítsa át a zárófelületet (zárófóliát), majd emelje fel a kupakot. Minden használat után győződjön meg róla, hogy jól visszazárta a dobozt.
Renouvelable pendant 3 mois
Az Alflorex® IBS azonnal elkezdi kifejteni a hatását, és ott kezdi meg a belek kezelését, ahol szükséges. Az első két hétben a szer segít a bélrendszer helyreállításában. A tünetek enyhülése körülbelül az Alflorex® IBS 1-2 heti rendszeres szedése után kezd jelentkezni. Ritka esetben azonban előfordulhat, hogy egy hónapnál hosszabb időre van szükség ahhoz, hogy az Alflorex® IBS az egyén beleiben elkezdje kifejteni jótékony hatását, amely akár 2-3 hónap is lehet.
Conserver en dessous de 25°C
Az Alflorex® IBS egy (IIb besorolású) orvostechnikai eszköz. Ez az eszköz egy szabályozás alatt álló egészségügyi termék, amely megfelel a CE-jelzés (CE 0477) alkalmazási követelményeinek. Célja az IBS (irritábilis bélszindróma) tüneteinek – puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés – enyhítése. Olvassa el figyelmesen a termék használati útmutatóját és a címke szövegét. További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez. 
Tenir hors de portée des enfants
Javasoljuk, hogy a doboz kinyitásától számított 30 napon belül fogyassza el az Alflorex® IBS-t.
Tenir hors de portée des enfants
Gyermekektől elzárva tartandó.
 
alflorex pack shot front left

orvostechnikai eszköz

Gyakran Ismételt Kérdések

Alflorex® IBS

Az Alflorex® IBS egy (IIb besorolású) orvostechnikai eszköz. Ez az eszköz egy szabályozás alatt álló egészségügyi termék, amely megfelel a CE-jelzés (CE 0477) alkalmazási követelményeinek. Célja az IBS (irritábilis bélszindróma) tüneteinek – puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés – enyhítése. Olvassa el figyelmesen a termék használati útmutatóját és a címke szövegét. További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.

Az egyedülálló Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS bizonyítottan enyhíti az irritábilis bélszindróma tüneteit.

Az Alflorex® IBS-ben lévő 35624® [baktérium]kultúra egy, az emberi bélben természetes módon élő, szüléskor az anya által az újszülöttnek átadott baktériumcsalád része, amely az emésztőrendszeren keresztülhaladva élve jut el a bélbe. Az Alflorex® IBS megbirkózik az irritábilis bélszindróma tipikus tüneteivel – azáltal, hogy az irritált bélfalhoz tapadva nyugtató és erősítő réteget képez a bél falán, amivel csökkenti a bélfal károsodását.

Az Alflorex® IBS étkezés közben, vagy étkezésen kívül, a nap bármely szakában bevehető. A gyümölcslevek általában savasak, a sav pedig károsítja a 35624® [baktérium]kultúrát. Ezért javasoljuk a kapszulát folyadékkal, tejjel, vagy kevésbé savas italokkal (pl. szója-, mandula- vagy rizstej) bevenni. Ettől eltekintve azonban az Alflorex® IBS olyan étkezés során is bevehető, amely gyümölcslevet is tartalmaz, mert ilyenkor az elfogyasztott étel megvédi az Alflorex® IBS kultúrát.

A terméket szájon át kell szedni. Az Alflorex® IBS addig marad a belekben, amíg folyamatos a szedése. A hatását a belekben fejti ki, majd természetes úton, a rendszeres bélmozgás segítségével távozik onnan. Napi egyetlen kapszula Alflorex® IBS szedésével biztosítható a belekben kifejtett jótékony hatás. Ha bizonytalan az Alflorex® IBS szedésére vonatkozó fenti útmutatást illetően, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez, és kövesse az ő tanácsaikat.

Az Alflorex® IBS szedéséhez kapcsolódóan mai napig nem figyeltek meg semmilyen mellékhatást. Ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, kérjük, lépjen kapcsolatba a csomagoláson megjelölt forgalmazóval.

A mai napig nincs tudomásunk semmilyen szer- vagy gyógyszer-kölcsönhatásról az Alflorex® IBS és más étrend-kiegészítők vagy gyógyszerek vonatkozásában. Az Alflorex® IBS azonban olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek hatását az antibiotikum-kezelés inaktiválhatja. Nem ismert olyan adat, amely az Alflorex® IBS-kapszulák terhesség vagy szoptatás alatti szedésének ellenjavallatát alátámasztaná.

További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez vagy kezelőorvosához. Ha súlyos krónikus betegségben szenved, ha szeretné tudni, hogy ajánlott-e Önnek az Alflorex® IBS szedése, vagy ha kérdései vannak az Alflorex® IBS adagolásával kapcsolatban az Ön által szedett gyógyszerekkel összefüggésben, kérjük, hogy az Alflorex® IBS szedésének megkezdése előtt kérje ki orvos vagy gyógyszerész tanácsát